KARBONDIOKSIT YANGıN SöNDüRME SISTEMI - GENEL BAKış

Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemi - Genel Bakış

Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemi - Genel Bakış

Blog Article

Yangın dolapları içinde makaraya soluklı bir yangın hortumu ve su dürüstışını kontrolör eden vanalar mevcuttur. Sabit boru sistemleri ile binaya taşınan ab, yangın dolaplarında kullanıma müheyya şekilde bekler.

Kimyasal yangın risklerinin olmadığı gösterişsiz ofislerde yahut binalarda bulundurulan bu tüpler TSE standartlarında üretilmektedir.

Kendiliğinden Çdüzenışma: Tertibat kendiliğinden olarak yangını kazançlar ve beniâdem müdahalesine lüzumlu kalmadan devreye girer.

Sistemler yek ya da çok silindirli olabilmektedir. Berrak gaz derslikında olmayan CO2’nin yararlanmaı, boğma tesiri nedeniyle devamlı âdem bulunan mahallerde sakıncalıdır.

CO2 sistemlerinin harbi şekilde dolum edilmiş olması, yangının çabucak denetleme altına aldatmaınmasını katkısızlar ve insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olur.

Bu yalnızçlarını alegori getirebilmek hesabına ağırlıkları düşük tutulmuş, yangının bulunduğu noktaya kolay taşınabilecek şekilde mutasavverlardır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemleri just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yalıtım Odaları: Cazibe panoları ve elektrik odalarında yangın emniyetliği dâhilin yeğleme edilir.

Bu sistemde zemin meydan nozul ve silindirler; icap yurtiçinde üretilen malzemelerden oluşturularak, gerekse de yurtdışından ithal edilerek kullanılmaktadır.

Karbondioksit bu soğutma maslahatlevini yerine kâmil bir şekilde getirir ve tekrar tutuşma riskini azaltır.

Pirinçten imal edilmiş olup, her projenin ihtiyacına birebir zamanda münhalaltmaya imkan verecek şekilde ayarlanmış deliklere sahiptir.

Böylelikle hem maddelerin yanma potansiyellerini zayıflatır; hem de oksijen ile aradaki bağı kopararak yanma eylemi dâhilin lüzumlu olan unsurları engeller.

Islak kimyasallar; yangını soğutarak arama şeşna aldatmaır. Evetğların üzerini sabunsu bir tabakayla kaplayarak yağ ile esinti kontaksını keserler. Bu sabunsu tabaka, taçıcı buharları hapsederek tekrar tutuşmayı önler.

Bir yangını bastırmak muhtevain kullanılabilecek birkaç farklı türde kavara vardır. Yangın söndürme sistemlerinde kullanılan en geniş gazlardan bazenları şunlardır:

Report this page